[et_pb_section admin_label=»section» inner_shadow=»on» parallax=»off» transparent_background=»off» allow_player_pause=»off» parallax_method=»off» padding_mobile=»off» make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»on» make_equal=»off» use_custom_gutter=»off»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Text» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

På denne siden finner du lenker det kan være fint å ta en titt på.

Utdanning.no  Utdanning.no er en nasjonal nettportal for informasjon om utdanning og yrke, og har oversikt over utdanningstilbudet i Norge.

Vil bli  – informasjonstjeneste for søkere til videregående opplæring
Fylkeskommunene, KS og Utdanningsdirektoratet har gått sammen om å etablere en informasjonstjeneste for søkere til videregående opplæring

ANSA – ANSA hjelper deg å finne studier i utlandet. Under studietiden kan ANSA tilby trygghet, veiledning, nettverk, arrangementer og studentforsikring.

Samordna opptak – Samordna opptak (SO) ble opprettet i 1994 av Utdannings- og forskningsdepartementet (nå Kunnskapsdepartementet) som et service- og koordineringsorgan for opptak til grunnutdanninger ved universiteter og høgskoler. I dag koordinerer Samordna opptak opptaket til 32 universiteter og høgskoler.

Studievalg.no – Gir oversikt over studier i inn- og utland.

Studenttorget.no Studentportal som dekker studenttilværelsen fra A-Å.

NAV – Nyttige artikler til deg som søker jobb.

Jobblyst.no – inspirasjonssider for deg som søker jobb.

https://no.indeed.com/jobs

https://www.flexify.no Jobbportal for frilansere og selvstendige konsulenter i Norge

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]